Cha´s funderingar och åsikter om livet, i stort och smått..

Efter förhandling..

.. kom vi fram till vi ville ha en gran i år. Inte för att vi kommer hinna njuta så mycket och länge av den då vi kör en ”alternativ” jul dagen till ära. Blir ju så när barn med separerade föräldrar ska få ut det mesta av det bästa och när Morbror jobbar kyrkligt och julen är väldigt kyrklig av sig ;).

Vi börjar med julen idag torsdag med julbord på herrgård och avslutar kvällen hemma hos oss med lite fika och klapputdelning och öppning. Sen imorgon fredag blir det gröt och julskinka hos svåger och svägerska och på så avslutar vi julen med Mini på julaftons morgon med en brakfrukost innan hon åker till far sin.

Vi vuxna som ”blir över”, tja vi gör väl inget speciellt med aftonens kväll utan spar oss till juldagen då vi, som traditionen bjuder, bjuds på ett mindre gästabud. Annandagen blir väl mest rekreation och vila inför jobbarveckan som tar vid på tisdagen.

Hur ska ni fira jul?

Annonser

Kommentarer till: "Efter förhandling.." (5)

 1. Fin gran!
  Här firar vi lugnt – blir det årliga struvbaket på julaftonsmorgon, och käre sambon lär väl troligast ge sig ut på några mils skidåkning under tiden detta pågår. Sedan blir det julmat hos svärföräldrarna på em och sen åker vi hem till vårt igen för julklappsutdelningen.
  Övriga dagar är inget planerat, blir bara avkoppling o hemmamys! =)

  Kram

 2. Vi är också fundersamma till gran varenda år men… det står likt förbaskat en grön barrväxt i vardagsrummet dan innan julafton varje år! Vi vill ju liksom inte vara utan när det kommer till kritan!

  Hoppas hela julen varit fantastisk på alla vis! Och att årets sista vecka blir perfekt!

  Krams!

 3. Hej, efter att ha tagit en paus i mitt liv så har jag så börjat blogga igen efter att ha saknat det, jag har bytt adress till coolbettan.se
  Vi hörs!

 4. Det känns härligt att vara tillbaka! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s