Cha´s funderingar och åsikter om livet, i stort och smått..

Ingen kraft..

.. ingen ork, är väl hur man kan sammanfatta Mini´s status.

Var meningen vi skulle baka pepparkakor idag när hon kom och även göra pepparkakshus. Pepparkakshuset dekorerades väldigt snabbt och inte alls med den känslan som hon normalt sett brukar ha. Sen rasade allt samman när det skulle limmas ihop. Trots smält socker så gick byggbitarna sönder gång på gång. Så vi fick lyda byggnasnämnden när dom nämnde något om avsaknad av byggnadslov och tvunget att riva nybygget 😉 Nästa steg var vanligt pepparkaksbak, men efter 3 plåtar gav hon upp. Ingen ork eller gajst.

Hon är omvartannat täppt i näsan och/eller rinnande kran. Hoppas verkligen inte det är influensan som är på ingående som blommar ut lagom till fredagens julafton. Det mest troliga är ett par sena kvällar hos sin far och mindre sömn än behövligt i kombination av  allt detta andra elände och nån enstaka förkylningsbacill så klart *hoppas vi så klart*.

Nu ligger hon bredvid mig i soffan med filten över sig och samlar krafter. Kommer orken tillbaka tänkte vi gå till det lokala haket för middag. Annars så får vi underhålla oss med thé och mackor, eller vad nu damen kan tänkas vilja äta. För något i magen måste man allt ha.

Hepp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s