Cha´s funderingar och åsikter om livet, i stort och smått..

Lite ljus..

.. i tillvaron har vi allt.

Igår tillbringade vi hela dagen ute hos Morfar. Började med frukost och melodikryss hos Tant B och Farbror O. Sen hem till Morfar igen för att förbereda inför eftermiddagen/kvällens lilla julafton. Där träffades vi åter igen med tillhörande barn och barnbarn och hade en liten försmak av julen och dess mat. Hur lite mat vi än hade gjort så gick det inte att undgå att bli mer än proppmätt.

Idag när Mini skulle åka till sin far var hon fylld av tillförsikt. En mycket glad och harmonisk tjej som åkte till sin far. Tror uppmärksamheten hon har fått i och med ”eländet”har tagit ut sin rätt så hon förstår och tror på en ljusare framtid. Sen blir ju allting lättare när problemen kommit till ytan och inte behöver gömmas. Nu blickar vi framåt och ler och är glada.

Själv har jag efter lämnandet av Mini haft en ”rensning”. Bilens bagageutrymme har varit fullt i grejor som ska slängas och lämnas till välgörenhet, men jag har inte fått tummen ur och gjort det. Men idag så, tippen har fått besök, frälsis insamlingslådor har blivit fyllda och allt pappersskräp mm har slängts på rätt ställe. Så nu börjar det lika en bil och lägenhet igen 😉

I övrigt ska dagen ägnas åt symaskinsdejt och stickning, varvat med lite matlagning och klädtvätt. Promenaden i fina vackra, soliga vintervädret är redan avklarat. Är härligt friskt i luften och -10 grader biter så där lagom skönt i kinderna. Så med rätt kläder på är det helt underbart att vara ute.

Hepp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s