Cha´s funderingar och åsikter om livet, i stort och smått..

Minis fritids har sen höstterminen tillsammans med barnen kämpat och slitit för att få in pengar till en liten avslutningsresa. Målet uppnåddes och resmålet bestämdes. Avresedag lika så (=imorgon fredag). Alla glada och nöjda, dock inte vädergudarna. Som nu håller på att fåna sig med regnmoln mest hela dagen imorgon. Jag menar, det har inte på väldigt länge varit regn här i stan även om det inte hela tiden varit superväder. Varför ska det bli sämre väder bara för att ungarna ska på utflykt/resa??!!

Visst det är bara att packa ner och packa på henne efter vädret lämpliga kläder, men det kommer ändå vara tillräckligt mycket för henne och dom andra barnen att bära och hålla reda på. Gassande solsken är inte det bästa heller, men lite lagom varmt och upphåll vore alldeles perfekt för dom – bara dom slapp regnet!!!

Så nu är matsäcksmat inhandlad och ska fixas i ordning. Förhoppningsvis gör Morbror det tillsammans med Mini ikväll då jag åker på dans eller så går jag upp tidigt imorgon och grejar till det!

Håll tummarna det blir bra utflyktsväder för ungarna imorgon!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s