Cha´s funderingar och åsikter om livet, i stort och smått..

Skrämselpropaganda..

.. eller bara nyhetstorka ?

Är de verkligen någon som tror på att elen tar slut så som Aftonbladet basunerar ut. Ta reda på hur det egentligen står till innan ni skapar rubriker för att sälja lösnummer!! Är ju precis som med den berömda svininfluensan. Skulle man tro på allt man läst om det i tidningarna så är det ett under att man överlevt till dags dato. Allt är nu mer kris-, chock-, akut- *lägg sen till valfritt ämne*.

Ska det vara så illa att det är undermålig undervisning/utbildning i journalistik numer som gör att vi får dessa inkompetenta artiklar ?

 

Annonser

Kommentarer till: "Skrämselpropaganda.." (2)

  1. Ja jag kan bara hålla med och är ruskigt trött på Aftonbladets eviga tjat om vädret. Köldchock, trafikkaos, sibirienkyla, ryssvärme, chockhögtryck och så vidare året runt numera!

    Sen har jag som gillar sport svårt att gilla den skvallerjournalistik som smittat även den delen av kvällstidningarna där det alltid är någon som rasar om någon säger något med mera.

  2. äsch. läs inte skiten så slipper du eländet!

    and det Mattias skriver så har det länge varit ett ”problem” för mig att Sportbladet varit av såpass bra klass. nu har det alltså vänt och jag slipper våndas över mitt problem nåt mer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s