Cha´s funderingar och åsikter om livet, i stort och smått..

Alla helgons dag

Struntar i allt vad Halloween heter. Nöjer mig med att ”fira” Alla Helgons Dag med att åka till min mors grav för att tända ljus och lägga ner en granrosett och plantera lite ljung. Senare i eftermiddag/kväll ska det bli laxmiddag med Far, Bror och Mini. Vi är fortfarande ute hos Far och blir här till lördag.

För att jag inte ska ruttna ihop helt har Mini bestämt att jag får åka iväg och dansa så hon får vara själv med Morfar och Morbror. Vem är då jag som tackar nej till det fina förslaget 🙂 😉

Dagen i övrigt börjde efter frukost med att åka till badhuset och bada bort en timma. Ett skönt initiativ av den lilla fröken, för nu är vi alla 4 glada, nöjda och så där lite lagom mosiga.

Vad gör ni en dag som denna ?

Kommentarer till: "Alla helgons dag" (2)

  1. Jag föredrar också allhelgona…

  2. Ja, Halloween firandet i Sverige ar ju inte alls som i Sverige…men svenskarna kommer nog pa hur man ska fira det snart…tjejerna ska helst se sa slyn-aktiga ut som mojligt, och killarna…ja, det ar en salig blandning pa deras kostymer. 🙂
    Jag tyckte min kostym var passande pa kasinot. Fick en hel massa dricks av karlar som kom och sa ”You look really good from behind”. Haha!

    Ha det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s