Cha´s funderingar och åsikter om livet, i stort och smått..

Annorlunda danz..

Ikväll har jag varit iväg igen. Till Hågelbyparken. För att dansa. Denna gång en danzgala, danzgala som i Rolandz *fniss*. Dom var inte där själva utan har delat scen tillsammans med Black Jack och Arvingarna.

Vad var det som var så annorlunda? Jo, massor av folk – massor som säkert över 1000 personer, alkoholservering, stor spännvid på åldrarna, många icke danskunniga – men som antagligen önskade. Själva dansandet var väl inte det bästa jag varit med om, men helt klart ett utmärkt sätt att marknadsföra just dans. Just för att det var sån blandad publik och riktigt blandad musik med.

När Rolandz sen entrade scenen förvandlades tyvärr dansgolvet till ett konsertgolv. Alla som hade stått vid sidan av och tittat på dansen skulle helt plötstligt stå där uppe för att kunna se det som hände på scenen. Ett litet hörn längst bak lämnades tomt för oss dansare, ooooh vilken ynnest. Men allt eftersom det spelades på så lämnades golvet mer och mer och när 1 timma gått hade vi dansare halva golvet till vårt förfogande.

Hur kvällen slutade vet jag faktiskt inte, för jag orkade inte vara kvar. Är ändå arbetsdag imorgon och jag är trött, så att hålla på att dansa till kl 1 i natt kändes inte sååååå lockande, hur kul det än var.

Ska ni se Rolandz? Om ja- är det för att dansa eller ”bara” för att se dem ?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s